تازه ها و اطلاعیه های انجمن
-
روز جهانی غذا 2023 آب یعنی زندگی، آب یعنی غذا
|
فائو یا سازمان جهانی غذا، با انتخاب این تم در سال 2023 به اهمیت آب در زندگی انسانها و ادامه حیات جهان تأکید می کند. ۱۶اکتبر مطابق با 24 مهر ماه، تقریباً در 150 کشور به مناسبت این روز وارتقاء امنیت غذایی و حصول اطمینان از اینکه همه مردم غذای کافی داشته باشند جشن گرفته میشود در حقیقت این روز فائو زنگ هشدار دهنده ای را در مورد اهمیت دستیابی به غذا درمورد میلیونها انسانی که با وجود ذخیرههای غذایی در جهان گرسنه هستند به صدا در میاود |
-
امنیت غذایی چیست؟
|
امنیت غذایی یعنی وضعیتی که در آن همه مردم، در همه زمانها ، دسترسی فیزیکی، اجتماعی و اقتصادی، به غذای سالم ، مغذی و کافی داشته باشند که نیازهای تغذیه ای و ترجیحات غذایی آنها را برای یک زندگی فعال و سالم برآورده کند.» - فائو، 1996 |
-
وضعِ تغذیه جامعه روز به روز بدتر می شود
|
مدیر انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت با اظهار تاسف از اینکه همزمان با تورم بالای تحمیلی به مردم وضع تغذیه جامعه روز به روز بد تر و باعث بروز و شیوع سوءتغذیه خصوصا در کودکان، بد خوری و کم و بیش خوری گروه های متفاوت مردم و به طبع آن افزایش بار بیماریهای غیر واگیر و افزایش روز افزون هزینه های درمانی شده است، گفت:«مواد غذایی مختلف در طول یک سال از 27 تا بیش از 50 درصد افزایش قیمت داشته است وقشر متوسط حداقل 5 دهک درآمدی از تدارک سبد مطلوب غذایی عاجزند.» |
-
گزارش چشم انداز کشاورزی دنیا 2022 تا 2031
|
اخیرا سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) و سازمان غذا و کشاورزی (فائو) گزارشی در خصوص چشم انداز کشاورزی جهان تا سال 2031 منتشر کرده است . ریاست محترم موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی خلاصه ای از این گزارش را تهیه و در اختیار انجمن قرار داده اند که در اینجا می خوانیم. |
-
آیا فقر غذایی می تواند منجر به چاقی شود؟!
|
بر اساس جمیع نتایج بدست آمده از مطالعات، محرومیت های غذایی مزمن بر اساس شرایط افراد می تواند تاثیرات مختلفی در گروه های سنی مختلف داشته باشد که در هر حال منجر به سوء تغذیه از نوع چاقی یا لاغری خواهد شد. |
-
دور باطل قیمتگذاری دستوری غذا!
|
دنیای واقعی بر اساس منطق اقتصادی عمل میکند و کاری به نیت سیاستگذاران ندارد. دخالت در بازارها هرگز راه به جایی نمیبرد. تجربۀ بسیاری از کشورهای توسعه یافته نشان میدهد که برای ارتقاء امنیت غذایی هیچ راهی سریعتر و بهتر از فراهمسازی بازار رقابتی و تجارت آزاد غذا نیست. |
-
تغذیه و روزه داری در شرایط کرونا و واکسیناسیون
|
در پاسخ به ابهامات احتمالی در خصوص همزمانی شیوع کووید-19 با ایام روزه داری باید گفت، براساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت هیچ مطالعه ای مبنی بر افزایش خطر ابتلا به بیماری کووید -19 در دوران روزه داری دیده نشده است. |
-
کشاورزی دستوری!
|
وزیر جهاد کشاورزی گفته کشاورزی قراردادی محوریترین کار وزارت جهاد کشاورزی در دولت سیزدهم خواهد بود. قرار است به تمام کشاورزان از طریق دولت اعلام شود که کالای مورد نیاز کشور چیست و همان تولید گردد. اما کشاورزی قراردادی چیست و با مدلی که دولت برای این طرح در نظر گرفته، آیا اجرای آن در کشور ما امکانپذیر است؟ |
-
-
-
-
با شیوع ۲ برابری سوءتغذیه کودکان در سیستان و بلوچستان و بیرجند مواجهیم
|
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: ما رصد تغذیه کودکان زیر پنج سال را به خصوص در مناطق محروم انجام میدهیم و اطلاعات به دست آمده نشان میدهد ظرف دو سال کرونا و افزایش قیمتها و خشکسالی، شیوع سوءتغذیه در کودکان بسیار افزایش داشته و با شیوع دو برابری آن در سیستان و بلوچستان و بیرجند مواجهیم. |
-
مرجوع محصولات کشاورزی ایران و سوال در باره ی سلامت شهروندان
|
بازگشت محمولههای صادراتی محصولات کشاورزی ایران از اخباری است که در این چند هفته اخیر به کرات منتشر میشود. موضوعی که نه تنها خسارت سنگینی را به تولیدکننده و صادرکننده وارد کرده، شائبههای زیادی را در خصوص سلامت مردمی که مصرفکننده همیشگی این محصولات هستند، مطرح میکند. |
-
فعالیت شرکتهای بیمهای در پیشگیری از بیماری بسیار کمرنگ است
|
استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: متاسفانه فعالیت شرکتهای بیمهای درحوزه پیشگیری بسیارکمرنگ است و اغلب خدمات زیر پوشش بیمه گران به خدمات درمانی اختصاص داده میشود درحالیکه با بهره گیری از خدمات پیشگیری، میتوان جلوی بیماری وهزینههای گزاف ناشی از آن را گرفت. |
-
مداخلاتی که به امنیت غذایی آسیب رسانده است
|
از مداخلاتی که در سالهای اخیر با هدف حمایت از امنیت غذایی مردم صورت گرفته، عملاً به ناامنی غذایی منجر شده است. دنیای واقعی بر اساس منطق اقتصادی عمل میکند و کاری به نیت سیاستگذاران ندارد. |
-
نقش مدیریت دورریز مواد غذایی در توسعه کشور
|
بر اساس تعریف سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (FAO) اتلاف غذا به کم شدن مقدار غذا از مزرعه تا بازار (مراحل قبل از مصرف) مربوط است و ضایعات غذا اشاره به دور ریختن غذا در سطح خرده فروشی و مصرف کننده دارد (مراحل مصرف) |
-
-
-
-
تقویم کارگاه های آموزشی انجمن در بهار و تابستان 1397
|
تقویم کارگاه های آموزشی فصل بهار و تابستان انجمن به شرح زیر به استحضار علاقه مندان می رسد. لازم به ذکر است کارگاه ها در صورت رسیدن ثبت نام کنندگان به حد نصاب برگزار می گردد و در غیر این صورت ممکن است به تعویق افتاده و یا کنسل شوند . شرایط ثبت نام مانند گذشته است . |
-
-
-
همایش علمی دانشجویان تغذیه
|
انجمن علمي غذا و تغذيه حامي سلامت ايران و واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي در نظر دارند تا همايشي دانشجويي را براي دانشجويان تغذيه برگزار نمايند. |
-
آیا عضویت برای شما کافی نیست و میخواهید متفاوت و داوطلب باشید؟ انجمن برای شما برنامه ویژه ای دارد.
|
به تیمی از افراد علاقه مند در انجمن بپیوندید تا بیشتر بیاموزید و آموخته های خود را بیشتر بکار بگیرید.
انجمن تلاش شما را بی پاداش نخواهد گذاشت.
حاصل کار شما اعم از مقاله، فیلم، خبر و ... با نام خودتان در سایت انجمن ثبت خواهد شد.
در طول سال جشنواره هایی در زمینه های مختلف برگزار و جوایز و نشان انجمن به شما اعطا خواهد شد.
براساس فعالیتهای شما تخفیفی در پرداخت حق عضویت سالیانه در نظر گرفته خواهد شد. |
-
-
-
-
-
-
test
|
this is a test news |
آرشیو اخبار